Love


I spent my time just thinkin 'bout you
Every single day - yes, i'm really missin' you
And all those things we use to do
It used to be just me and you


Baby, can you meet me halfway?

I can't go any further than this


Planer

Jag kom just hem, funderar på att dra mig till biblioteket - plugga och skriva ut seminarieuppgiften, därefter blir det förhoppningsvis gymmet. Fan, vad jag latade mig igår. Ingen energi alls. Däremot sov jag i Daryas säng inatt och det i sig gav mig världens träningvärk. Jag har aldrig förstått mig på människor som rör på sig FRENETISKT i sömnen... Inre oroligheter, gissar jag på.



Till Julia som påpekade att jag oftare borde skriva om vem jag umgås med och vad jag gör - hoppas du lägger märke till att jag börjat engagera mig mer i det ;) Haha.

Dagen

http://www.self-mastery.com.au/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/happyJump.jpg

Nu har vi gjort klart ännu ett grupparbete! Det går så fort när man gör en del hemma också. Då klipper man och klistrar in lite här och var från olika personer i gruppen - och voilà! Man har ett helt arbete färdigskrivet liksom. Det är kul att ha en grupp man faktiskt äntligen känner att man klickar med. Alla kompletterar varandra på olika sätt.

Nu måste jag skynda mig iväg till Tybble! Ska dit och luncha sen umgås. Tybble är förövrigt ett ställe där många studenter bor. Jag bor exempelvis på Studentgatan. Kom att tänka på att någon frågade det, så jag tänkte att det kanske är fler som inte hajar det där. Efter det bär det i alla fall av mot träningen!

Solen skiner! Mitt humör flyger verkligen upp då. Har gått runt med världens största flin på ansiktet. Hoppas ni alla har haft en lika bra start på dagen som jag har! Vi hörs förmodligen imorgon. Var rädda om er själva allihop, och glöm inte att ha världens största leende när ni går ut, hur fåniga ni än ser ut! :D Puss.

JA, förfan! JAAAAA!

Det går bra nu. Hihihihi, kompis det går otroligt bra nu!!!!!!!

Höj volymen

 

Never seen something look so fine


Idiot

Kul att jag varit med i en alkoholgrupp på Facebook utan att veta om det. Trodde ju bara att det var en frukt... Och jag gillar ju den frukten...

Dagen

Hej alla underbara! Jag har sovit så läskigt bra. Har aldrig varit såhär pigg. Jag låg och skrubbade hela jävla badrummet igår. De här handfaten/toaletterna/badkaren suger åt sig smuts så in i helvete fort. Hajar inte konceptet med dem.

Jaja, hur som helst så är allting skinande rent innan min pedantiska brorsa anländer. Ska bli så kul! Som tur är så bor hans tjejkompis här så jag slipper känna mig skyldig att ta ut honom och visa han utelivet här. Nej tack, för att festa med sin storebrorsa. Så jävla fel bara. Hahaha! Sen sätts en dancehall-låt på och ja.. nej, tack! Skräckscenario.



Här ska ni få en låt som jag älskar, från en dancehall-artist jag älskar. Nu kickar vi igång dagen och drar till seminariet!



Söta Luci





Bokat och klart

Brorsan kommer hit från fredag till söndag! :) Mys. Värt att handla mat som han kan äta, kan jag tro.


En isbrytare...

Jag sitter på sängen och plockar en kompis ögonbryn. Jag placerar hennes ansikte väldigt nära mitt så att jag noggrant ser vart det är jag plockar. Mitt i den långa tysta stunden, där hennes ansikte är tätt intill mitt, utbrister hon ett:

-  ...har du opererat näsan?



Man vet att mellanösterntjejer tenderar att operera sina näsor allt för ofta numer, när frågan ställs som vilken vardagsfråga som helst. Lite som "har du käkat frukost idag?" ...typ.



Hade jag opererat min näsa hade den inte fortfarande sett ut som en ostfralla.


Att bearbeta sorg




Allt sedan siffran 1 ersattes till 2 igen, har jag ständigt fått höra att jag förlorat en, men att tusen andra väntar med en tiara i handen, och med viljan att placera den över just mitt huvud. Att jag inte uppfattar mitt eget värde. Att jag sluter ögonen för hur många bra chanser det står avvaktandes utanför mina dimmiga fönsterrutor. Avvaktandes på ett godkännande av mig.

Jag har, under alla omständigheter, lärt mig att bearbeta sorg genom att snabbt ersätta vad jag förlorat. Ersätta permanenta förluster med temporära vinster. Mottot i livet har varit – ”du glömmer gammal glädje, med ny glädje”.  Med andra ord har jag aldrig riktigt bearbetat en sorg – enbart placerat ett lager med glädje över den. Dränkt den bakom becksvart kajal och röda läppar. Låtit färgglada leenden täcka över lager med oputsat damm.


Under min tidsbegränsade glädje övernattar sorgen. Den avvaktar, för att snart ta sig upp för ytan. Markera sitt revir. Jag sluter mina ögon. Håller mina händer över munnen. Stoppar in bomull i öronen. Jag flyr mina egna sinnen. Flyr ifrån vad som kan göra sig synligt när jag håller mig osynlig. Sorgen har därför aldrig försvunnit, den har alltid funnits kvar under ytan likt en kamouflerad huggorm – avvaktandes på det enstaka ögonblick man flämtar i ensamhet och hugger. Lossar inte på greppet om luftstrupen. Mörklägger min tillvaro - tills jag sminkar mig på nytt. Denna gång sotar jag mina ögon hela. Målar mina läppar ännu rödare. Mina naglar ännu mörkare. Jag håller mig sysselsatt, lär mig att tänka på allt annat - utom sorgen.

Den enstaka sekund jag är sysslolös, ålar den sig upp. In i mina vener. Sprutar ut bläck. Förgiftar dem. Förgiftar mig. Jag låter mig distraheras av andras kärleksförklaringar. Låter mig distraheras av deras blåögda hjärtan och obefläckade själar. Njuter av tanken att de inte vet vem jag är. Vad mitt livs historieböcker bär på för mörka berättelser. Vad jag är kapabel till, - och jag vet inte, men kanske är det bäst så.


Tiderna ändrar en inifrån och ut



Sjukt länge sen. Nu minns inte jag om det här var för ett år sedan eller två år sedan. Men kolla hur man såg ut! Lite för mycket av allt. Lite för solbränd, lite för mörkt hår (vill minnas att jag hade plattat håret den dagen men att regnet förstörde det), lite för stora bamboo-örhängen - för att inte tala om den lite för färgglada klädstilen. Turkosa stuprörsjeans. Haha. Låter verkligen som jag, ehm...


Josef Fares

Han gör sig verkligen inte på bild, insåg jag just. Men det är fan någonting med hans utstrålning som verkligen charmar till max. Kan vara de charmiga kinesögonen när han ler. 


http://www.tidningenhennes.se/PageFiles/145561/Josef-Fares1.jpg


3:13


Question

They talk about stories where good girls gone bad,
why are we forgetting good girls gone better?

Min lilla bebis

 

Det här har varit min dotter, min lilla bebis, allt sedan jag flyttade till Örebro. Det har varit hon och jag mot världen. Hon har växt i takt med mig. Nu tror ni att jag skojar, va? Men ni som flyttar och bor ensamma, ni vet hur ensamt det blir och jag kom på att till och med min brorsa gjorde detsamma när han flyttade utomlands för att plugga - han hade en växt han tog hand om.

 

Jag glömmer aldrig att vattna henne. Torkar alltid hennes blad så att de glänser lite extra. Tittar till hur många nya blad hon har fått. Klipper bort det som ruttnat. Ser till att hon har fin belysning bakom sig (även om den är ful på bilden). Får panik när jag kommit på att det gått för lång tid sedan hon vattnades. Titta bara på henne! Hon har blivit så himla stor och vuxen, hahaha. Hon var så liten i somras. Funderar på att skaffa henne en pojkvän vid andra sidan av soffan. Är bara lite orolig att det är för tidigt. Svårt det där.

 

Hon har följt min utveckling här i Örebro. Låter så jävla sjukt, men hade blivit helt förtvivlad om jag kom en dag och hon var borta. Hahahaha! Jag menar allvar. Att jag sedan inte har fönsterbrädor i mitt hem gör henne till det enda barnet, så att säga. Lite mer fokus på henne alltså. Resten är plast... De är som styvbarn ungefär. Tittar till så att de inte står nära ljuset bara. Annars smälter de ju.. Typ..


Lycka, LYCKA!

Åh. Åh. Åh. Tack! Taaaaaack till vad det nu än är som låter solen skina på mig just nu!!! Allt jag säger är bara att jag fått ta smäll efter smäll - men jag skulle kunna ta TUSEN smällar till för att stå där jag är nu. Äntligen. DET VAR MENINGEN! Det här hade aldrig varit möjligt om inte det andra skedde. Fan, vad allt händer för en anledning. Kan inte beskriva med ord hur mycket det där stämmer i min värld.

Röda korset

http://www.mynewsdesk.com/files/91657d392cb719a3bdb85c445665a0bd/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/laxhjalp_2009_medium.jpg

Jag gick förbi anslagstavlan i skolan just och lade märke till att det finns ett intresse för arbetare inom Röda Korset - det fångade mitt intresse direkt.
Det är med all förmodan frivilligt arbete, dvs. ingenting som drar in lön men hur underbart lär det inte vara ändå? Det stod en del om att de vill hjälpa flyktingar i deras situation här i Sverige. Att jag talar flytande arabiska lär vara till en stor fördel för föreningen och de som får hjälp framförallt. Skulle vara underbart att hjälpa barnen där att komma in i samhället. Man ska praktiskt taget vara ett stöd för de i form av bland annat läxhjälp och "undervisning". Vi får hålla tummarna att det inte krockar med mitt eget skolschema.

Älskar att det finns sådana föreningar och förbund, som har viljan att hjälpa utsatta människor. Att man ens tar ett så stort initiativ och drar igång sånt. Så vackert! Jag älskar fan människan som varelse. Jag har förövrigt haft en unge som jag tidigare undervisade och gav läxstöd till, det var så underbart att se utveckling och hur lycklig han blev över att klara sina läxor. Men jag tror inte att någonting gick över hans föräldrars lycka. De var så glada.

Jahopp, börjar inse att det är endorfinerna efter träningen som talar. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig sen, ha en UNDERBAR kväll, underbara människor! Puss på er.

Kvällen

Seminarie fram till 12 sedan hem för käk och därefter träning. Efter det är det klassfest men även ett annat umgänge med massa personer. Totalt olika umgängen, måste jag säga. Ska man gå till lokalen där det bara är svenskar med låtar så som I'm a barbie girl och Magnus Ugglas "pärlor" och där sprit är det enda som ska in i munnen (och senare även ut...) - eller ska man till kvällen med skämtgalna invandrare som med all förmodan har "Dutty wine" som nationallåt, och accepterar min hallonsaft?

Med tanke på att jag har ena foten här och den andra där - så kör vi kanske på båda! Vi hörs ikväll. Vill så gärna åka till Sthlm, men plötsligt trivs man så jobbigt bra här. Oh. Dilemma.

Vi har förlorat ännu en konstnär

AlexanderMcQueenSpringSummer2010men.gif image by designscene

Alexander McQueen är död! En väldigt känd och innovativ designer som skapar ren och skär konst då han designar. Jag blev verkligen chockad. McQueen står bakom många av bland annat Lady Gagas utstyrslar, vilket ni själva även lär se på bilderna nedanför. Det skriker Lady Gaga om dem.

Han tog tydligen sitt liv efter att hans mamma dog. Hemskt. Må han vila i frid. Jag slänger upp en del bilder på vackra skapelser han gjort, till hans ära.


http://www.viecouture.com/wp-content/uploads/2006/10/alexander-mcqueen-spring07-purplebeauty.jpg
http://kiefferceramics.files.wordpress.com/2008/12/alexander_mcqueen_fall-08.jpg
http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Alexander+McQueen+Paris+Fashion+Week+Ready+FI_Fjcumeeil.jpg

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01364/alexander-mcqueen3_1364278i.jpghttp://fifthopinion.files.wordpress.com/2009/10/alexander-mcqueen-f-w-09-courtesy-of-coutorture.jpg
http://cdn.buzznet.com/assets/users16/audrey/default/alexander-mcqueen-spring-2010-yes--large-msg-12550409816.jpg



"En högklassad idiot"

.

 


 

 

Det här skrämmer mig. En mobil kostade honom livet.

 

Vad som skrämmer mig ännu mer är att det finns en idiotväktare som hånar mannen som avlidit, över facebook. Han startar en facebook-grupp och beskriver mannen som "...en riktigt jobbig person. En högklassad idiot".

 

Vart har människors moral och etik tagit vägen, undrar jag? Hoppas helhjärtat att han förlorar jobbet efter det här.


Vi är rätt olika


Dina ögon är inte chokladfärgade, de är smaragdgröna. Det närmaste solbränna du kommer är en rödflammig ton på kinderna. En rodnad för mig. Du har inte skäggstubb, du har fjun – som du rakar bort för en, ännu, okänd anledning. Du är varken mörkhårig eller snaggad. Du är ljushårig och har alldeles för mycket hår på huvudet för min smak. Om sommarn är det inte dina ärr som framhävs utan dina fräknar om näsan. Faktum är att det närmaste ärr du kommit är skråman på din vänstra armbåge, du fick då du föll av cykeln som liten.

Vi är rätt olika. Du och jag. Som vatten och öken, ungefär. Mina ögon är bruna, möjligen ljusbruna i solskenet. Mitt hår är numera enbart ljusbrunt med L’Oréals hårfärg, nummer sju. Jag har heller inte rakt hår av naturen, jag slätar nämligen mina lockar med en plattång. En solbränna får jag genom att lägga mig under solen i 10 minuter, - och jag bär på många ärr. Både in och ut.

Vi är rätt olika. Du och jag. Men vi kompletterar varandra. Som vatten i ett glas för en uttorkad, ungefär. Du ska veta att dina läppar är de vackraste jag skådat. Ibland vill jag till och med ta ett steg närmre dig, enbart för att kunna uppleva de med mina fingrar. Mitt pekfinger mellan din över- och underläpp. Det är så jag kan uppfatta om de verkligen är så mjuka och fylliga, som de ser ut. Men jag törs inte. Jag är rädd om dig. Jag är rädd att din beundransvärda värme ändrar temp på grund av mina kylslagna fingrar. Du förtjänar en kärlekshistoria jag inte kan ge anbud på. Kärlekshistorier med mig som författare har en tendens att inte sluta med ett "..och så levde de lyckliga i alla sina dagar". De slutar upp i ett oskrivet, färgfattigt ark.

Du älskar med ditt hjärta och känner med din själ. Jag älskar med min hjärna och känner med mitt förstånd. Jag har tidigare experimenterat med att älska med mitt hjärta, men kom ganska snart till insikt om att mitt hjärta saknar en hjärna. Det var i själva verket inte värt det. Men du ska förstå. Hade jag fått peka på vem som helst, när som helst – hade jag adresserat mitt finger mot din riktning. Jag hade valt dig att älska. Men jag hindras av det jag älskar med. Du är nämligen lite för bra, lite för tidigt.


Försök sitta helt still

***höj volymen som fan***



me hope she can wine me hope she can set it
hope she can sit down pon it and tek it
from the first time she get it me know she nah left it

gyal overseas dem wah internet it,
but yuh know wey ah run through me mind

from yuh look pon me watch yuh know ah daggering time
me hope yuh can bubble me hope yuh can wine
hope yuh can utilize yuh waist line

Bra fråga...


Bra text


Herr "1+1=2" - Jo, tjena...

(Kill)Rafel: Hur går det med den där laggrejkursen?

Jag:
Juridik kallas den laggrejkursen, Rafel...

-

Nu blir det kondis + styrka. Måste lämna ifrån mig plugget! Man fastnar verkligen. Wish me luck! ;)

BSTEREO#ART

http://janinanaslund.blogg.se/images/2009/bstereo_models_jenny-achus_53932621.jpghttp://ylovephoto.com/en/wp-content/uploads/2008/11/marc_hoppe.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_eCJQNzK73Pg/SblyWUFtSiI/AAAAAAAAEBo/dUnQdBZw5Lc/s400/3185309751_3d4f6ec71a.jpg


-

Jag har börjat skriva lite smått i den förra bloggen, inloggningen är mitt personnummer utan "19" och fyra sista och lösenordet det samma vanliga :) Men denna kommer jag uppdatera daily! Hade väldigt, väldigt trevligt igår. Väldigt. Mycket väldigt. Även om det inte är språkligt korrekt att skriva så.

Nu ska jag i princip hoppa in i kläderna och bege mig in mot stan - det blir plugg hos Hanna. Känner så starkt för att bara ligga kvar i min säng. Orkar inte ta mig igenom den här kursen skänkt från nedan. Ha det bra allihop!

-

Tillbaka. Nu blir det träning. Den där ischaien jag tog var rätt onödig. Högt blodsocker ledde det till också. Dumt. Efter det ligger böckerna och väntar på att jag ska läsa dem. Jag hatälskar fortfarande juridik. Jag vill stänga boken så fort jag ser alla referenser till alla lagar. Huvudvärk.

M.S.

http://thumb1.visualizeus.com/thumbs/09/06/04/black,and,white,couple,emotions,love,shade,shadows,silhouettes-2eaa094f86c5e4f69a31d4ed1f3d85b9_m.jpg

I got a real good woman now. Someone between a lover and a friend. It feels good when she's around, cause she's so far from all the others that I've been with. I thought I knew what love was but it wasn't until she came and changed my life and now I realize that.

All the love in this world, I want to give to this girl, cause she makes me wanna be a better man. All the games I've played are in the past, cause I know this one's gonna last. It's crazy how she makes me wanna be a better man for her. She's so beautiful in body, soul and mind.

I just want to be the one who make her feel good in a special way. Cause I know that
I will never find another one like her at all.


J.H.

You got it all.

The body of a callgirl with the mind of a teacher.

Uppenbarelse

Livet är så vackert. Att slösa en enda dag på att inte le och göra andra glada borde vara brottsligt, enligt lag. Önskar att alla kunde se det lilla. Det lilla som skulle göra de så stora inombords. Nu börjar jag låta som Dalai Lama (som jag så fint kallas för) igen, men jag kan inte rå för det.

Allt är så vackert bara. Alla skapelser. Alla objekt. Alla känslor. Alla ansikten. Allt är så unikt. Ingenting är sig likt. Det är så mycket arbete bakom allt vi tar på, ändå tänker vi aldrig på det. Sjukt. Och ja, jag skiter fullständigt i om folk stör sig på att jag är "klämkäck", det är de som är bittra pessimister i sådana fall.

Man måste älska livet. Jag håller inte med om att det krävs att man älskar sig själv för att kunna älska överhuvudtaget. För mig är det snarare genom att älska livet som man kan älska sig själv - inte tvärtom.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag är bjuden till en inflyttningsfest hos Fredrik och hans vän Felix. Ska möta upp Mona och Ida för att ta oss dit. Mitt lokalsinne sviktar. Ha det underbart, gott folk! Vi hörs ikväll.

Fox rakar av sig håret


 

En sak som förvånar mig på bilden är hennes öron. Har hon möjligtvis brottats i sina yngre dagar? Hon har klockrena brottaröron.


http://www.thecimmerian.com/wp-content/uploads//2008/02/cauliflower_ear.jpg



Vet ni?


Jag är lycklig just nu. Det känns bra. Jag tror inte på att någonting är permanent, än mindre - lycka. Men just nu omringar den verkligen min tillvaro. Sist jag kände så var då jag bodde i Stockholm.

Frågan om min handstil

 

Det var någon som undrade hur min handstil ser ut, på beyondregrets. Vet inte om man kan se så bra - men jag skriver skrivstil. De flesta tycker att den är svårbegriplig, men äldre tycks inte ha problem för att läsa min handstil, har jag märkt.

 

Stackars mina gymnasielärare. Jag har aldrig behärskat konsten att skriva med "vanliga" bokstäver. Det går inte. Det tar så jäkla lång tid. Har försökt allt för många gånger och misslyckats - varenda gång.

 

När jag var yngre förklarade min lärare att alla våra prov skulle rivas itu om inte vi skrev med skrivstil. Tack, Joakim. Hahaha. Ärrad för livet.


LIVE: Just nu

 

Den här högen ligger jag mitt i just nu. Mysigt med sällskap, va?


Det är trevligt

Det är trevligt att hitta någon man verkligen klickar med. En mogen, självsäker, extremt omtänksam och sist men absolut störst - jävligt intellektuell människa. Ni vet, någon man kan prata om politikernas problematik med utan att personens ögon börjar fladdra frenetiskt?

Någon man kan diskutera religioners historia med och denne kompletterar det du säger, saker du inte redan vet. Någon som inte börjar instämma utan att veta vad fan man pratar om. Någon som inte anser att filosofi är slöser med tid. Någon som ständigt analyserar och iakttar företeelser, samhället och sin egen omgivning. Det är trevligt. Ikväll blir det nog trevligt med.



- Nu attackerar vi gymmet! Puss.



Kvällen

http://njuta.gastrogate.com/restpics/restid/upload/932/15540.jpg

Var på ett core-pass i 60 min. Snabbdusch sen vidare till Njuta. Puss!

En av mina favoritkonstnärer

Om det är någon fotograf som är nischad, nyskapande och provokativ, är det David Lachapelle. Konst är vad han levererar. Älskar den surrealistiska och androgyna inriktningen han tar till. Man får lust att själv fotograferas på det viset.

Jag kommer med största sannolikhet publicera fler inlägg med hans konst här på bloggen. Så ni som är intresserade av konst kommer få njuta till max.




[alan-cumming-david-lachapelle-7[6].jpg]
[alan-cumming-david-lachapelle-4[6].jpg]

[alan-cumming-david-lachapelle-2[6].jpg]


De här bilderna på Alan Cumming gör mig fan knäsvag. Kolla bara på den första bilden. Så mycket historia i den bilden. Budskap.

Delikatess

Jag hade världens bästa dröm. Fan. Om ni undrar så var det Athra som väckte mig. Stämningsdödaren herself.

Är det inte typiskt?


http://www.fitnessgoop.com/wp-content/uploads/2009/09/excessive-sweating-article.jpg
(Fotograf: Ali Reza. En bild på mig från passet idag)


Jag glömde nog berätta att en fotograf kom till passet idag och fotade. Allt jag har att säga är att jag hoppas innerligt att de inte publicerar de där bilderna någonstans. Utbytesstudenterna från Kina tabbade sig rejält, förhoppningsvis lyser de upp hela bilden och sätter svettiga jag i skuggan. Insåg förövrigt att utbytesstudenter från Kina verkligen saknar rytmkänsla. V-e-r-k-l-i-g-e-n.

"Här kommer Ali Reza. Han ska fotografera oss nu när vi tränar!"

Jag ville gå fram till honom efter passet och köra "kompis-vi-är-båda-blattar-kan-inte-du-ta-bort-mig-från-bilderna"-taktiken, men att döma utifrån hans aura hade det nog inte gått hem. Han såg ut som en sådan Ali som känner sig som en Magnus.


Jag såg ut som en nykläckt kycklingunge. Bokstavligen.

Touché...


Aftonbladet does it again

"Heter din dotter Britney? - Barn med kändisnamn hamnar oftare på sjukhus"


- Allvarligt talat...

Jag är LYCKLIG

Jag mår så bra. Jag mår så in i helvete bra just nu! JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!! OOOOOHHHHH. Detta ska firas! Nu går jag och köper alkoholfri öl och super. Förstår ni det! Jag är så lycklig. Så lycklig. Vet ni varför? För att jag var HELT jävla inställd på att jag skulle faila. Helt och hållet! Men det är jag iofs efter alla prov/tentamen jag brukar göra, haha. Men denna gång var magkänslan rätt stark i det hela. Men icke sa nicke!

Jag vill tacka min familj, pizzabagaren utanför porten, Stefan Wahlberg (må han vila i frid) och min dator för ett bra samarbete. WE DID IT!



TUSEN, MILJONER, MILJARDER PUSSAR PÅ ER ALLA! Hihihihihihihihi



Ett passande foto tänkte jag! :D

RSS 2.0