Always in love

http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/balmain-presents-a-well-tried-collection-at-paris-fashion-week.jpg

http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/balmain-collection.jpg

http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/heart-neckline.jpg

http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/shiny-clothes.jpg

http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/dress-with-skinny-pants.jpg

http://www.myddnetwork.com/clothing-shoes-accessories/wp-content/uploads/shiny-dress.jpg

 

Ganska obvious varför Balmain alltid har varit min favoritdesigner, va? Kläder precis i min smak. Det hade varit en dröm att få sitta på en av hans visningar i en stad som Paris. Hans skapelser får mig på riktigt att tappa orden.

Balmain är en mästare på att matcha mönster och färger ihop. Se bara hur fint han använder sig av detaljer men med ständigt återkommande svart grundfärg i skapelserna. Det finns en del kritiker som menar på att han använder sig av samma "stil" alldeles för ingående. Jag måste säga att det är just det som är charmen med Balmains kläder. Man ser att det är han. Han har sin nisch och den fungerar fantastiskt. Man kan inte förneka att Balmain är innovativ. Visserligen är han innovativ inom sitt eget område, men det området är hans för en orsak. Varför inte fortsätta i samma väg?

 

Jag älskar det hela med att använda svart som grund för att sedan addera färger som metallic, silver, blått osv. Allt han gör smälter ihop så fint. Alla mönster, alla färger, alla former samverkar så fint. Det är det androgyna och futuristiska i hans kläder som får mig helt jävla såld. De markerade axlarna. Skinn- och läderdetaljerna. Det glänsande tyget, som jag i vanliga fall avskyr. Allt är bara... mums.

 

 


Kommentarer
Postat av: Felko

fina fäktiskt. spec 3 & 5!

2010-08-17 @ 09:41:12
Postat av: R

Uuuh, Felix got some sense of fashion ;) I like that!

2010-08-17 @ 11:58:40
URL: http://beyondletters.blogg.se/
Postat av: Felko

hahah skojar du - halywuud 164 blülajN^ design



Skulle verkligen inte kalla det sense of fashion haha är helt offside när det kommer till inne/ute. sense of simplicity, kanske. Less is often more. Jag älskar innovativa lösningar, rakt på sak grejer. Detaljerna som oftast gör't. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0