Förstår icket

Har aldrig riktigt förstått hur Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet resonerar när de poängterar vikten av att Sverige ska ut ur EU så snart som möjligt? Förvisso finner jag själv en del nackdelar med samarbetet, men rätta mig om jag har fel - fördelarna väger bra mycket över?


Kommentarer
Postat av: Sara

Måste bara få klart för mig - anser du att SD och V är lika "hemska"? man måste fråga vetja, ingenting frågat, ingenting svarat ;p enligt dina inlägg de senaste om politik. De har till mestadel varit om hur mycket V och SD har gemensamt. Jag tror redan du har insett att de har de två totalt splittrade ideologier, kanske du borde börja se på FP (som du förde ett ordentligt propaganda inlägg om) som nästan alltid jämförs med SD? Lite tradigt att du skriver sånt här.



Och jag vill inte ha något "lugna ner attityden vän" osv. för jag lugnar inte ner mig någonstans då jag inte hetsat upp mig någonstans heller, kräver bara ett JA/NEJ på min första fråga.

2010-11-25 @ 22:02:07
Postat av: sara

Ovanstående var supersnabbt skrivet så inte lika flitigt skrivit heller av den enkla anledningen. Kan ta om det: V och SD ligger så långt som möjligt ifrån varandra enligt de politiska ideologi grenarna, så det känns så himla fult att försöka hitta minsta lilla för att få dom att se ut som något som är gemensamt. Och bara för jag inte delar samma åsikt som dig vill jag inte ha massa trams om hur elak jag är. sådär :- )

2010-11-25 @ 22:04:37
Postat av: R

Citera gärna vart jag jämfört Vänsterpartiet med Sverigedemokraterna tidigare! :) Tycker att det är lite komiskt hur du lägger upp det, då det är första gången jag överhuvudtaget nämner V och SD under samma mening.



Dessutom jämför jag inte dem, utan poängterar att det är de två partier som röstar för att Sverige ska ut ur EU så fort som möjligt :) Det hade lika gärna kunnat vara Folkpartiet och Miljöpartiet.



Du gör en fråga som handlar om Sveriges samarbete med EU till en fråga om likheter mellan SD och V. Jag försöker hitta minsta lilla för att svartmåla V? Haha, hade syftet varit att jämföra dem hade jag listat upp flera frågor de delar, då sådana finns. Men jag uppmuntrar inte det här med att svartmåla partier och glorifiera andra. Hoppas svaret gjorde det någorlunda klarare, kram :)

2010-11-26 @ 00:04:38
URL: http://beyondletters.blogg.se/
Postat av: Nina

Tycker det är bra, bara storländerna som till stor del styr..resten följer efter som marionettdockor. EU är bara ett spel för galleriet medan världen egentligen styrs av stormakter som styrt sedan EU kom till. Hoppas inte Serbien går med! Tycker alla ska bli hippies, sluta bry sig och bara NJUTA!!! :D Alla politiker borde ta en drink eller nått när de ska fatta beslut..då skulle besluten vara mer mänskliga hahaha :D Vill ej starta någon diskussion haha då jag är inne typ en gång per månad men det tycker jag iaf min lilla Raffsi:D

2010-11-26 @ 18:49:11
Postat av: R

Hahaha, jag vill så gärna starta en dikussion men ska icket görat! Får ta det i ett inlägg någongång, dvs. varför Sverige borde vara kvar i sitt medlemskap! Sötaste Nina.

2010-11-29 @ 17:44:11
URL: http://beyondletters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0