Enough is enough

Ärligt talat? - Ja. Ja, jag är less på tomma löften. Ja, jag har förlorat all respekt för ord. Och ja, jag har varit med om alldeles för många viktiga hejdå. Jag är medveten om att mitt liv inte är något spel, men jag kan inte rå för att känna mig spelad. Och helt ärligt? Någonting viskar att jag borde stampa mitt förflutna i ansiktet och springa rätt in i famnen på min framtid. 

- Vägrar vara paralyserad.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kloka ord , många gånger är ord bara tomma ord utan mening. För man be dig om en liten tjänst ?? att skriva om tränings tips / effektivt sätt att förlora fett !! .. jag känner att min kropp har lätt för att bygga muskler , men bli av med fettet då ?? .. har aldrig testat göra det, men göra det nu, 5 kg typ .. tacksam för tips <3 // hur ofta man bör träna, vad, o hur länge .. eller skriv vad du tycker är viktigt annars .. //

2011-02-07 @ 20:35:51
Postat av: Johan

YO det finns bara två sätt att förlora FETT. Tänk på vad du stoppar i dig, ät inget skit...och sen jogga/promenader på det...BAM!

2011-02-07 @ 22:04:42
Postat av: Anonym

skön du är Johan =D haha .. fett med stora bokstäver ger en känsla av att jag rullar .. haha alltså jag har inte överskott på fet ( platt mage, o fast oxo) men vill bli trimmad .. antar att det är svårare att förlora FETT då :P .. så jag ville ha tips =))



inte äta skräpmat funkar inte jätte bra på mig tror jag , men OK inget godis , läsk etc .. plus träning tänkte jag (A) ..



Tack för att du skrev .. BAM på dig med =D :P



2011-02-07 @ 22:11:44
Postat av: Johan

Inge godis och läsk nu kompis, LOVA???? LOOOVA! Men klart man vill bli mer trimmad inför beach 2011 eller hur? :D



mvh Johan, personlig coach

2011-02-07 @ 22:21:17
Postat av: Anonym

Hahahahahahha JAG LOVAAAAAAAR , klaaart bara Sverige ger oss liiiiiiiiite sol , =D .. // snabb på att svara Coach , thank you Johiiiiiiiii =D

2011-02-07 @ 22:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0