Vad är det som händer med mig...

Jag har verkligen inte lust/ork/vilja att plugga inför denna tenta. Har drygt 3 dagar kvar på mig att plugga och vad gör jag? - Skiter i att plugga. Om jag klarar denna tenta ändå, blir jag fan medlem i någon sekt.

Så jävla irriterande att den förra terminen
 fick ta med böckerna in, men inte vi.

Motivationsbrist.


Kommentarer
Postat av: Fatima

I feel you. Önskar att jag inte gjorde det :(

2011-03-19 @ 20:09:18
URL: http://marsvinflickan.blogg.se/
Postat av: zozo

Asså seriöst känner desamma:( Har juridik tenta nästa vecka( du läste den förra terminen va?) Har verkligen inte pluggat, har dessutom ingen "normal" lagbok ännu... Vet inte om de känns bättre men men:P

2011-03-19 @ 21:57:37
URL: http://zodfa.blogg.se/
Postat av: Soulie

Fan, vad jag hatar den känslan. Känner så i den här ekonomi kursen, det värsta är att jag inte känner någon stress, är bara passiv och orkar inte plugga, men man behöver ge sig själv ett brejk ibland. Andas ut, gör något du diggar att göra och sätt dig o ta dig an det efter det.

2011-03-20 @ 00:10:00
URL: http://hypothetiically.blogg.se/
Postat av: R

FATIMA - Haha, dela min smärta, kvinna!



ZOZO - Ja, precis! Men ni får ta med er böckerna in, eller? Vilken lagbok har du? Det löser sig ska du se! Håller tummarna för dig.



SOULIE - SHIT, det är precis så jag känner mig! Sjukt likgiltig. Jag går bara runt med ångest då, kan inte göra någonting annat. Men jag kom just hem från skolan och det känns bra :D Fick lite gjort iaf.



Tack för era kommentarer, tjejer! Hoppas det går bra för alla er. Mina ambitiösa! :)

2011-03-20 @ 19:39:14
URL: http://beyondletters.blogg.se/
Postat av: zozo

Joo vi får ha lagtext och så lagboken. Har en som de står offentligrätt på. Har inte ens hälften av alla lagar vi ska i den:S Dumt av mig att jag inte leta i tid efter en normal lagbok som alla andras haha:P Tack så mkt lycka till själv!!:)

2011-03-21 @ 00:08:28
URL: http://zodfa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0