Nästa hållplats - skolkurator


Kommentarer
Postat av: Mirna

*svimmar*

Svar: Åh, blir så svag av dina fina kommentarer. Miljoner tack!
R.A.

2016-04-24 @ 20:46:12
Postat av: Anonym

jättevacker, önskar jag såg ut som du

Svar: Men fantastiska du. Tvivlar inte ens pyttelite på att du har världens vackraste hjärta. Du tar ju dig tiden att - anonymt - skriva något som gör någon annan glad. Förstår du hur många JAG önskar vore så vackra? Tack så jättemycket!
R.A.

2016-04-26 @ 14:26:26
Postat av: einer

Orkar inte, du är så himla vacker. Såg dig en gång på Södermalm, blev förvånad över hur lång du är, du är om möjligt ännu vackrare irl. Vart dock blyg och awkward så vågade inte säga något. :$ "Hej Rafel, har följt din blogg sen du skrev om skönhetstips, minns bland annat att du sa att man kan färga håret med té.." hahaha :) Hoppas allt är bra! Är inne och kollar ibland, så kul att du fortfarande uppdaterar bloggen. Kram

Svar: Åh, blev så himla varm i kroppen av din kommentar. Önskar att du hade kommit fram, särskilt om jag var själv. Blir jätteglad när gamla läsare gör det. Ni är som en osynlig familj för mig, tänk hur länge vi har pratat bara så här över bloggen? Jag minns ditt nick redan från den första bloggen.
Jag bor på Södermalm, så nästa gång du ser mig måste vi krama varandra. Var såg du mig? Och tack för dina otroligt fina komplimanger, blir så glad för dem. Många kramar.
R.A.

2016-05-16 @ 22:12:09
Postat av: einer

Ja, tänk hur länge jag har hängt här med dig och alla de andra. :)
Ja, du var ensam, såg dig vid Ringen i Skanstull. Men hade just spenderat ett dygn på SÖS med min mor som är svårt sjuk, så kände mig inte sådär jättepigg på att socialisera mig efter det. Hade nog ännu mer behövt en kram efter den hemska upplevelsen, men vågade som sagt inte komma fram. Men nästa gång lovar jag att komma fram.
Jag skulle vilja fråga dig en sak, har du någon mail jag kan nå dig på? :) Kram

Svar: Åh, blir så ledsen att höra. Förstår att du inte var pigg på att socialisera då. Jag hoppas att situationen inte har förvärrats sedan du skrev kommentaren. Jag bor nära SÖS, säg gärna till om jag kan göra något. Kan laga mat, baka eller vad som helst. Hålla mamma sällskap när du inte kan.
Jag slängde iväg ett mejl till dig! Kram
R.A.

2016-07-15 @ 14:34:16
Postat av: einer

Skrev min mailadress här nu, så du kan ju maila mig när du ser detta. :)

Svar: Om du ser det här - jag har försökt skicka mejl till dig en miljard gånger, men det verkar vara något konstigt. Har inte kunnat sluta tänka på dig sen vi mejlade. Hur går allt där hemma? Kram!
R.A.

2016-07-15 @ 14:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0